2015. február 7., szombat

Levél Finnországból

29 publikációm jelent meg a Magyar Állatorvosok Lapjában, melyekben bizonyára érdembeli megfigyelések és kísérletek is voltak, mert 24 országból (többek között az USA-n és Kanadán kívül Mexikóból és még Argentínából is) 121 intézet kért azokból lenyomatot.





Kerepesi Katalin: Élete a gyógyítás (részlet a róla írt cikkből)


"Az írás szinte pályakezdése óta munkájának szerves részét képezi. Eleinte csak szakembereknek szóltak cikkei, később azonban egyre szélesebb olvasótábornak címezte mondanivalóit. A reagálás? - még most is sokszor meglepődik azon, mekkora az a bizalom, amivel olvasóink hozzá fordulnak.




Népszerűségének titka minden bizonnyal az, hogy ő napi kapcsolatban van a termelőkkel. A hosszú praxis alatt pedig megtanulta mi az, amire kíváncsiak a gazdák, mire kell felhívni figyelmüket, melyek azok a hibák, amelyek gyakrabban előfordulnak, esetleg rossz beidegződések, korszerűtlen ismeretek következményei, melyek azok a gyógyítási feladatok, amelyeket a termelők maguk is elvégezhetnek.



Feszített munkatempót diktál magának hosszú ideje már, s energiáját egy kezdő is megirigyelhetné. (...) Az embernek az az érzése, az ő napjai nem is 24 órából állnak."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése